2 Kasım 2013 Cumartesi

WIZARD101

Wizard101, çok oyunculu, çevrimiçi bir büyü okulu oyunudur. Büyü kartlarının toplandığı, büyü düellolarının yapıldığı ve fantastik dünyaların olduğu bir MMORPG oyunu olan Wizard101'de oyuncuların görevi Wizard şehrini kurtarmak ve bu sırada büyüleyici ve egzotik kültürleri keşfetmektir. 

Genç bir öğrenci olarak başladığınız oyunda çeşitli kartlar toplayarak gelişmiş büyüler yapmayı öğreniyor ve güçlerinizi kötülere karşı kullanarak şhrinize barışı getirmeye çalışıyorsunuz.

Wizard101

7 farklı büyü okulundan birini seçebileceğiniz Wizard101'de çok sayıda binek ve evcil hayvan seçeneği bulunuyor. Evcil hayvanlarla savaşlarda savunma ve saldırı özelliklerinizin artmanızı sağlarken bineklerle daha hızlı hareket edebiliyorsunuz. Oyunda size ait bir de şato bulunuyor, bu şatoyu istediğiniz gibi düzenleyip çeşitli değişiklikler yapmanız mümkün.
 
Wizard101
Wizard101 çocuklara uygun mu?
Wizard101 çocuklara uygun ve aile dostu bir eğlencedir ve 12 yaşından itibaren serbesttir (PEGI 12)
Heyecan verici maceralar yaşar ve büyülü dünyaları keşfeder - böylece keşif dürtüsünü sonuna kadar yaşayabilir. Çocuğunuz sınavlarla kendi başına baş etmeye ama aynı zamanda zor görevleri halletmek için takım çalışması yapmaya cesaretlendirilir. Böylece bağımsızlığı ve takım ruhu teşvik edilir.
Wizard101
Wizard101'de çocuğunuz sanal bir dünyada yolunu bulmayı ve çevrimiçi olarak başka çocuklarla ilişki kurmayı öğrenir. Böylece oyun çocuğunuzun medya bilincine katkıda bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder