2 Kasım 2013 Cumartesi

LINEAGE 2

Güney Kore'nin önde gelen oyun firması NCSoft tarafından üretilip yayınlanan Lineage 2'nin "Lineage" isimli ilk verisoynu 2003 yılında Güney Kore'de, 2004 yılında Kuzey Amerika'da yayın hayatına başladı. Uzun süre popülerliğini koruyan ve ücretli hizmet veren oyun 2011 yılında yayınını durdurarak kısa bir süre Lineage 2 ismiyle ücretsiz olarak oyunseverlerle tekrar bir araya geldi.
 
Lineage 2
 
6 farklı ırkın bulunduğu Lineage 2; catsle siege (kale savaşları) üzerine kurulu PvP ve PvE savaşlarında oldukça başarılı bir MMORPG oyunu. Kaliteli grafikleri ve profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmış harika ses efektleriyle birçok oyuncuyu kendine hayran bırakan Lineage 2'de dolaşırken sıkılmayacağınız devasa haritalar bulunuyor.
 
Oyunda yer alan ırk ve sınıflar şu şekilde:
 
Irklar: Human, Elf, Dark Elf, Orc, Dwarf ve Kamael
Sınıflar: Knight, Warrior, Rogue, Archer, Wizard, Enchanter, Summoner ve Healer
 
Lineage 2
 
Oyunda yer alan eşyalarda "grade" isimli bir sınıflandırma bulunuyor. Harflerle ifade edilen (D-C-B-A) bu sınıflandırma seviyeye uygun eşya kullanımı sağlamak için düşünülmüş. Her harf bir seviye aralığını gösteriyor ve kendi seviyenize uygun olmayan bir eşyayı kullanabilseniz bile, karakterde yavaşlama, vuruşlarda ıskalama gibi çeşitli olumsuzluklarla karşılaşabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder