8 Kasım 2013 Cuma

AGE OF WULIN

Avrupa'da Gala Networks (gPotato) tarafından yayınlanacak olan Dövüş Sanatları MMORPG oyunu Age of Wulin, kısa süre sonra kapalı beta testlerine başlıyor. 2000 yıllık Çin Efsaneleri olan Wuxia ve Kung-Fu'dan esinlenerek hazırlanan oyun 4 yıl gibi uzun bir sürede geliştirilip, en iyi MMO oyun motoru teknolojilerinden birisi üzerine kurulmuştur.
Age of Wulin
Age of Wulin'de kahramanlar sayısız maceraya atılacak ve uymaları gereken bir şövalyelik kodu olmakla beraber, karanlık savaşçılarda kabiliyetlerini en iyi şekilde kullanacaklardır. Her oyuncu üzerinde ustalaşmak istediği sekiz okuldan birisini seçtikten sonra arkası gerekecek seçenekler zincirini başlatmış olacak. Oyunculara öğrenebilecekleri derin bir yetenek ağacı sunulacaktır, asalar ile dövüşten başlayıp, kılıç, el-ele dövüş ve daha bir çoklarına kadar uzanacak!. Age of Wulin’i muhteşem bir oyun yapan yönü, Kung-Fu sanatında özgürce kişinin seçtiği şekilde ustalaşma ve diğer kişilere karşı bunu test etme özgürlüğünü vermesinden kaynaklanır.
Age of Wulin
Tarihsel olarak doğruluğu ile, Age of Wulin öyküsü, Çin'in dövüş sanatları ve dövüş sanatları dünyasının dorukta olduğu Ming hanedanlığı’nın başlangıç dönemlerinde sahne alır. Oyun ilk Ming İmparatoru Zhu Yuanzhang etrafında yoğunlaşmaktadır. İmparator, yenilmez olabilmek için gizlice Kraliyet Muhafızlarını, Wuxia içerisinde “ırmaklar ve göller” dövüş sanatları topluluğu olan Jianghu’nun elinde bulundurduğu ve en iyi dövüş sanatları el kitabı olan Yin Parşömenlerini bulmak için gönderir. Bu sadece oyuncuların Age of Wulin aracılığı ile keşfedebileceklerinin bir örneği ve sonuç olarak varlığının bir parçası olacak bölümdür.
Age of Wulin
Age of Wulin, Çin İmparatorluğu zamanında gerçekci bir ortamda sahne almakta ve tüm ülkeyi temsil eden 27 bölgeyi içermektedir. Oyuncular başkent Pekin ve yapımcının memleketi olan Suzhou bölgesinide içeren 130 km2 alanı özgürce keşfedebilecekler. Aynı düzeyde heyecan verici olarak, oyuncular efsanevi Şaolin Tapınağı’nı ziyaret edebilecek, Çin Seddi’nde yürüyebilecek ve muhteşem Wudang dağlarını gezebilecekler.
Age of Wulin
40,000’den fazla NPC zengin detayların bulunduğu alan, şehir ve köylere yayılmıştır. Fakat bu NPCler sadece oldukları yerde durmuyorlar – kendi hayatlarını yaşıyıp kendi kişiliklerine sahipler ve oyuncuların hareketlerine bazen şaşırtıcı bir şekilde tepki verebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder