8 Kasım 2013 Cuma

MY FREE FARM

Tarayıcı oyunu My Free Farm'da kendi çiftliğinizi kurup yönetebilirsiniz. Havuç, Keçi Sütü, Bonibon veya lezzetli çörekler! bunlar gibi birçok ürün yapmak sizin elinizde. My Free Farm'da yetiştirdiğiniz ürünlerle farklı malzemeler hazırlayabilir ve müşterilerinize satarak gelir sağlayabilirsiniz.
 
My Free Farm
 
Sebze ve meyvelerin yanısıra hayvanlarınızı beslemek için de farklı bitkiler ekebiliyorsunuz. Ayrıca kasabaya giderek sizin gibi gerçek oyuncularla pazarda alışveriş yapabilir, çiftliğinzii tüm kasabanın öğrenmesi için reklam kulesine reklamınızı verebilirsiniz. Ayrıca çiftliğinizdeki tadilat işleri için lazım olacak malzemelerin tamamını kasabadaki yapı markette bulmanız mümkün.
 
My Free Farm
 
My Free Farm'da kendi loncanızı kurabilir veya başkalarının loncasına katılabilirsiniz. Çok sayıdaki dekorasyon ürünlerini kullanarak çiftliğinizi istediğiniz gibi dekore etmek sizin elinizde. Bu oyunda sadece bitki yetiştirmiyor aynı zamanda ustalığınızı geliştiriyorsunuz. Ağaçlardan elde ettiğiniz odunlarla sebze kasaları, tahta kaşıklar ve süpürgeler üretebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder