8 Kasım 2013 Cuma

MY FREE ZOO

Yükleme yapmadan tarayıcınızdan oynayabileceğiniz online hayvanat bahçesi oyunu My Free Zoo, Upjers tarafından Türkçe dil desteğiyle hizmet veriyor. Oyuna 1-2 hayvanın yer aldığı küçük bir hayvanat bahçesinin müdürü olarak başlıyorsunuz. Göreviniz ise bu hayvanat bahçesini en iyi şekilde geliştirmek.
 
My Free Zoo
 
Hayvanat bahçenizi besleyeceğiniz hayvanlara özel çitler, oyuncaklar, yemlikler, sulama yerleri gibi çeşitli nesnelerle donatabilir, çok sayıda birbirinden sevimli ve egzotik hayvanlara yep yeni bir yaşam alanı hediye edebilirsiniz. Bahçenizde yer alan hayvanları mutlu etmek ve onları daha çok kişinin ziyaret etmesini sağlamak sizin elinizde.
 
 My Free Zoo
 
Hayvanlarınızı belirli aralıklarla eğlendirmeli, beslemeli ve temizlik ihtiyaçlarını gidermelisiniz. Tüm bunların yanısıra bahçenizi çeşitli eşyalarla süsleyebilir, ziyaretçilerinizin ihtiyaçlarını giderebilmesi için hediyelik eşya gibi dükkanlar açabilirsiniz. Her gelen ziyaretçi size para kazandıracağından nekadar çok ziyaretçiye sahip olursanız hayvanat bahçenizi geliştirebilmek için o kadar fazla paranız olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder