6 Kasım 2013 Çarşamba

FRAGORIA

Mynet'in yeni oyunu Fragoria Türkçe dil desteği ile yayında. Yükleme yapmadan tarayıcınızdan oynayabileceğiniz fantazi türündeki 2 boyutlu MMORPG oyunu Fragoria'da farklı hikayelere sahip 10 değişik karakterden birini seçerek oyuna giriş yapıyorsunuz. 
 
Okyanus Adası, Kuzeydeki Düzlükler, Ölü Ülkeleri ve Çiçek Bahçesi olmak üzere birbirinden bağımsız 4 ayrı arazinin yer aldığı Fragoria'da seçtiğiniz karakter ile maceradan maceraya atılıyorsunuz.
 Fragoria
 
Oyuna başladığınızda sizi karşılayan rehber ile temel özellikleri kolayca öğrenebilirsiniz. Size verilen görevleri yerine getirerek çeşitli hediyeler ve para kazanabilir, böylece karakterinizi hızlıca geliştirebilir ve seviye atlayabilirsiniz.
 
Fragoria
 
Gelişmiş karakter yapılandırma sistemi bulunan oyunda karakterinizin çizmesinden, eldivenine, şapkasından pelerinine birçok eşyasını özelleştirmeniz mümkün. Bineklerin yanısıra pet sistemininde yer aldığı Fragoria'da, bineklerle daha hızlı hareket edebilir, petlerle ise PcE ve PvP savaşlarında avantajlı duruma geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder