3 Kasım 2013 Pazar

S2: SON SİLAH

Her şehrin kuralları vardır DOSTUM!
Online oyun sektöründe Türkiye’nin lider şirketi Joygame, yepyeni oyunu S2 Son Silah’ı oyunseverlerle buluşturuyor. Haziran ayında kapalı betasının yapılacağı bu yeni MMOFPS oyununda sokak çetelerinin illegal işlerini ve suçlarını engellemek size düşüyor.
Sokak çetelerinin sokakları kendi emellerine alet ederek her türlü pisliği, suçu ve illegal işleri döndürüp kirli paralar kazanmaya çalışıyor.  Arka sokaklardaki bu pisliği fark eden polis kuvvetleri ise çetelerin yaptığı bu işleri engellemek için var güçleriyle çalışıyorlar. Sen hangi tarafı seçeceksin! İkisi de güçlü ikisi de karizmatik.
Dövmeleri, argo konuşmaları, hayata bakış açıları ile çeteler gün geçtikçe güçleniyor. Arka sokakların kralları, reisleri onlar! Kimse onlara karşı gelemez. Kuralları onlar bozar, onlar yeni kurallar koyar. Suç şehrinde güçleri arttıkça onlara kim karşı çıkacak!
Özel polis timleri, onlar özel eğitimden geçtiler, hayatlarını adalete adayan güçlü kişiler. Amansız çetelere sadece ve sadece onlar karşı durabiliyor. Yakın savaş sanatlarında, uzun menzilli kısa menzilli silahlarda ustalar. Yeminleri “Şehrin Kurallarını Korumak”! Kimseye izin vermiyorlar. Sükunet onların şehre yakıştırdıkları kelime.
S2: Son S�lah
21. yüzyılın sonunda, özgürlük adına kapitalizm bütün dünyaya yayıldı. Ama bu süreç çok acılı oldu. Her şey para ve para olmadan sen bir hiçsin. Paran varsa dünyanın hakimi çetelerin Reis’i sensin, yoksa sen bir hiçsin! İnsanlar duygularını kaybetti, paraya tapar oldular, en yüksek teklifi veren krallığını kurdu. Fakirler, güçsüzler evlerine kapandı çünkü sokaklarda korku kol gezmeye başladı! Nüfusun çoğu fakirdi.
Sıradan bir hafta sonunda, bir patlama, şehrin kalbinde patlak verdi. İnsanlar, iyice umutsuzluğa düştü ve isyan büyüdü. Bastırılmış öfke artık bastırılamaz hale geldi. Sokakları terör ve öfke salgını sardı.
Artık Çeteler ve resileri sokakların tam olarak hakimiydi. Onlar yeni kurdukları krallıklarını korumaya çalışırken, hala onurlarını içinde koruyak kahraman polisler onlara karşı savaşı başlattı. Çeteler polislere bombalar, silahlar, bıçaklar ile karşılık verdi. Savaş büyüdü. Kurallar yıkıldı, kurallar yeniden konuldu. Her şehrin kendi kuralları oluştu.
S2: Son S�lah
Kuralları Koymaya HAZIR MISIN?
Yılın MMOFPS oyununa hazır mısın! S2 “Son Silah” Sudden Attack 2 olarak da Kore’de biliniyor. Sudden Attack’ın yapımcılarından bu sene lansmanı yapılan bu süper ücretsiz online MMOFPS oyunu artık Joygame’de! Eski babaanne oyunlarını artık unutun. Geçmişe, eskilere sünger çekiyoruz, yeni teknolojinin getirdiği tüm nimetleri içinde barındıran S2, Joygame’nin kaliteli lokalizasyonu, kaliteli hizmeti ile karşınızda.
Onlarca oyun modu, haritalar, karakterler, silahlar. Haritalar etkileşimli, parçalayın yıkın! Karakterler çok sıkı, siz nasıl olmak istiyorsanız öyle olun. Oyun profesyonel FPS’leri çağırıyor. Eğer sıkı bir oyuncu değilsen bu oyunda yenilmeye mahkumsun. Silahlar, zırhlar etkili evet, ama sen iyi oynayamıyorsan sonun yakın bu oyunda.
Oyun içi otomatik turnuva sistemi ile her gün, her hafta, har ay turnuvalar seni bekliyor olacak. En üst rütbeye kim mi ulaşacak. Onu bilemem ama iyi oynaman şart. Uluslararası turnuvalarda bizi sen temsil edeceksin unutma!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder