2 Kasım 2013 Cumartesi

BLACKLIGHT RETRIBUTION

Zombie oyun stüdyoları tarafından geliştirilip, Perfect World tarafından yayınlanan Blacklight Retribution yaklaşık 3 ay süren Kapalı Beta testlerinden sonra 27 Şubat'ta sürpriz yeniliklerle Açık Beta yayınına başladı. Unreal motoruyla hazırlanan oyun FPS türünde ve ücretsiz oynanabiliyor.
 
Blacklight Retribution
 
Blacklight Retribution piyasada bulunan ücretsiz MMOFPS oyunlarına göre bir çok farklı özellik barındırıyor. Silah depoları sayesinde oyun içerisinde silahınızı değiştirebiliyor, muhimmatınızı yenileyebiliyorsunuz, oynadığınız moda veya bulunduğunuz duruma göre silah depolarını doğru şekilde kullanarak taktiksel üstünlük sağlamanız mümkün. 
 
Bir diğer güzel özellik ise HRV, bu özellik sayesinde belirli bir mesafedeki birlikleri, silah depolarını, arada duvar olsa bile tespit etmeniz mümkün. Renklendirme sistemi sayesinde dost/düşman ayrımı yapabilir, bir sonraki adımınızı daha sağlam atarak rakibinize karşı avantajlı duruma geçebilirsiniz.
 
Blacklight Retribution
 
Kaliteli grafikleri, zengin silah/mühimmat seçeneği, akıcı oynanışı, aksiyon dolu oyun modları ve haritalarıyla Blacklight Retribution, MMOFPS dünyasına iddialı bir giriş yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder