8 Kasım 2013 Cuma

Knight Age

Güney Kore merkezli oyun geliştiricisi Sesisoft tarafından geliştirilen ve Avrupa'da Joymax tarafından yayınlanacak olan 3d MMORPG oyunu Knight Age, 28 Ağustos 2012 tarihinde açık beta testlerine başlıyor. Karikatürize edilmiş sevimli görselleriyle dikkat çeken oyunda Knights, Archers, Mages ve Warrior olmak üzere 4 farklı karakter sınıfı bulunuyor. 

Diğer MMORPG'lerden farklı olarak Knight Age'de yer alan sınıflar, oyundaki tüm silahları kullanabiliyor. Yani elinde baltayla gezen bir mage veya arkanızdan asa ile koşan bir warrior görürseniz şaşırmayın.

Knight Age

Oyunun bir diğer güzel özelliği ise mobil binek sistemi. Diğer oyunlarda binekler sadece gezinti daha hızlı hareket etmemizi sağlarken Knight Age'de bineklerin üzerindeyken saldırı düzenleyebiliyorsunuz, oyun bu yönüyle türünün tek örneği olan bir çarpışma sistemi sağlıyor. Pupa ismi verilen evcil hayvanlarla ise saldırılarınızı daha etkili hale getirmeniz mümkün.

Knight Age

Knight Age'in PvP sistemi ise 50 müttefik şövalyeyi diğer 50 mütteffik şövalye ile karşılaştırıyor, Excalibur Savaşı sayesinde oyuncular 100 farklı kişiyle efsanevi kılıç için mücadele ediyor, bunların yanında Pupa evcil hayvanları sizin yanınızda güçlü bir yoldaş oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder