6 Kasım 2013 Çarşamba

WAR 2 GLORY

WAR2 Glory II. Dünya Savaşı zamanında ortaya çıkan büyük çatışmayı konu alan gerçek zamanlı bir online strateji oyunudur. Bu oyunda oyuncular küçük bir şehrin yöneticisidir ve başarıya ulaşabilmek için bina yapmalı, kendilerini savunmalı, ticarete önem vermeli ve sınırlarını genişletmelidir. Ordularını desteklemek için sanayini geliştir, nüfuzunu artır ve zafere ulaş!
II Dünya Savaşı’nın atmosferini yansıtan 40’tan fazla aracı kullanarak düşmanın üzerinde askeri üstünlük kurabilir, büyük bir dünya haritası üzerinde konuşlanmış düşmanlarını zekice taktikler uygulayarak ve tuzaklar kurarak onları yok edebilirsin.
War 2 Glory
 WAR2 Glory diğer online strateji oyunlarında nadiren görülebilecek nitelikte bir oynanış tarzına ve grafik zenginliğine sahiptir. Oyunda bulunan gerçekçi savaş sistemi oyuncuların kapsamlı taktikler kullanmasına imkan tanır. Oyuncular kara, hava ve deniz ünitelerini farklı şekillerde kullanarak yeni stratejiler yaratabilir. Yetenekli bir kumandan düşmana karşı sayıca az bir orduya sahip olsa dahi, uyguladığı taktikler sayesinde zafere ulaşabilir.
War 2 Glory
Temel Oynanış
Temel Oynanış bölümümüze göz atarak, küçük imparatorluğunuzu genişletmek için gerekli olan temel bilgileri öğrenebilirsiniz.

Şehrinizi kurun, ilk ordunuzunu yetiştirin, ilk düşmanınıza keşif seferi düzenleyin ve ilk zaferinizi kazanın!

Bu bilgiler, İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan en iyi gerçek zamanlı çevrimiçi strateji oyunu olan WAR2 Glory'de hayatta kalmanızı sağlayacaktır.
War 2 Glory
İleri Oynanış
Akıllı kumandanlar, başarılı olabilmek için WAR2 Glory'deki bütün unsurları öğrenmelidir.
Gerçekçi savaş sistemi, oyuncuların derinlemesine taktikler yaratmasını mümkün kılar. Bunun yanında, oyuncular hammadde ve kaynak yönetimine özen göstermelidir.

Rütbenizi yükseltin, subaylarınızın yeteneklerini geliştirin ve ittifak üyelerinizle birlikte çalışarak düşmanlarınızı dize getirin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder