3 Kasım 2013 Pazar

MSTAR

MStar Promo Kod Etkinliği Başladı!
Sitemizden aldığınız promo kodu Joygame oyun portalına üye girişi yaptıktan sonra https://bill.joygame.com/Coupon/CouponRegisterVerify.aspx adresine girerek kullanabilirsiniz.
Promo Kod İçeriği
  • Deneyim (2 Kat)
  • Puan (2 Kat)

Not: Promo kodlar 31.08.2013 tarihine kadar geçerlidir ve her kullanıcı sadece 1 kez promo kod kullanabilir.
3D dans oyunu M Star ile yerli ve yabancı en popüler şarkılarla en muhteşem koreografiler parmaklarınızın ucunda! Hayalinizdeki ev, kıyafetler ve rengarenk bir dünya da cabası... 
Kategorisinde dünyada rakipsiz olan M Star oyunu, Mayıs ayında tüm Türkiye’yle buluşturuluyor. Cross Platform türünde 3D dans oyununu Türkiye’ye ilk kez getiren Joygame’in tamamıyla Türkçe’ye çevirdiği bu oyunda yerli ve yabancı en sevilen parçalarla en çılgın koreografileri bir arada bulacaksınız. 
MStar
Yüksek görüntü kalitesiyle etkileyici karakter tasarımları sunan M Star'da, karakterinizi istediğiniz kıyafetlerle ve aksesuarlarla güzelleştirmeniz mümkün. Ev eşyaları ve evcil hayvanlarla hayalinizdeki rengarenk dünyayı oluşturabileceğiniz bu oyun, maksimum sosyal paylaşım misyonuyla en sıkı dostlukları kurmanıza imkan sağlayacak.
7 bin çeşit eşyayla en güzel karakter sizinki olurken, 10 farklı dans moduyla en iyi dansınızı ortaya koyacaksınız. Müzik, dans, moda, hayat stili, eğlence ve sohbeti bir araya getiren Türkiye’deki tek oyun olan M Star’daki yerinizi ayırdınız mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder