2 Kasım 2013 Cumartesi

BATTLEFIELD HEROES

EA DICE (EA Digital Illusions Creative Entertainment) tarafından Refractor animasyon oyun motoruyla geliştirilip 2009 yılında yayına başlayan online birinci şahıs nişancı oyunu (MMOFPS) Battlefield Heroes, görüntü kalitesi ve keyifli içeriğiyle 9 milyonun üzerinde kayıt kullanıcıya ulaştı.

Dünya çapında milyonlarca oyunseverin severek oynadığı Battlefield serisinin genel özelliklerini taşıyan free2play animasyon versiyonu Battlefield Heroes'da National Army ve Royal Army olmak üzere 2 farklı ordu bulunuyor. National Army ordusu iddialı dış görünüşleri ve kaslı vücutlarıyla dikkat çekerken, Royal Army ordusu dağınık, kaygısız görünüşleri ve eğlenceli yapılarıyla ön plana çıkıyor.

Battlefield Heroes

Ordu seçiminden sonra seçebileceğiniz 3 ayrı sınıfın bulunduğu oyunda yer alan sınıflar ve özellikleri şu şekilde:

  • COMMANDO (Komando): Özel yetenekleri "Cloak"; yakın mesafelerde kamufle olmalarını, uzak mesafelerde ise görünmez olmalarını sağlar.
  • GUNNER (Topçu): Özel yeteneği ustaca el bombasını kullanabilmek olan ağır silahlar taşıyabilien kalıplı askerlerdir.
  • SOLDIER (Asker): Özel yenetekleri, Healt Boost sayesinde takım arkadaşlarının sağlık barını doldurabilirler. Incendiary Rounds denilen özellik sayesinde ise, mermilere ateş ekleyip isabet eden kurşunların düşmanı yakıp extra zarar vermesini sağlayabilirler. Var olan diğer özel yeteneği ise X-Ray Vision. Bu yetenek sayesinde duvarın arkasındaki düşman askerlerinin yerini belirleyebilirler.
Battlefield Heroes
 
Battlefield Heroes'da seviyenize göre yeni yetenekler kazanabilirken, haritalar içerisinde yer alan jip, tank ve uçak uçakları savaş sırasında kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder