1 Kasım 2013 Cuma

OGAME

Alman oyun devi Gameforge'un uzay temalı ilk savaş/strateji oyunu Ogame, birçok farklı dilde onlarca ülkede yüzbinlerce kullanıcı tarafından taklaşık 10 yıldır sevilerek oynanıyor. 200 milyonun üzerindeki kayıtlı kullanıcısıyla dünya çapında en çok oynanan online oyunlardan biri olma özelliği taşıyan OGame'e, 2010 yılında yapılan güncelleme ile birçok yeni özellik getirildi.
 
 OGame
 
OGame'e kayıt olduktan sonra rastgele bir evrende oyuna başlarsınız. İlk yapmanız gereken temel binalarınızı kurup seviyelerini yükseltmek olacaktır. İleri seviye bina yapımında, araştırma tamamlamada ve ordu hazırlama aşamasında çeşitli madenlere ihtiyaç duyacaksınız. Bu madenleri farklı gezegenlerden temin edebilir veya sağldırdığınız oyunculardan yağmalayabilirsiniz.
 
OGame
Tüm OGame evrenleri galaksi, sistem ve gezegen olmak üzere üç sınıflandırmadan oluşmaktadır. Her evrende 9 galaksi, her galakside 499 güneş sistemi ve her güneş sisteminde 15 gezegen bulunur. Farkı galaksilere filo gönderilebilir fakat gönderme süresi galaksi mesafesine göre değişiklik gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder