3 Kasım 2013 Pazar

SUDDEN ATTACK

Sudden Attack internet üzerinden ücretsiz oynanan FPS (First Person Shooter) bir oyunudur. Sudden Attack'i oynamak için küçük bir kurulum dosyası indirmek gereklidir.
Sudden Attack tamamen Türkçedir ve oyunculara ücretsiz Türkçe Hizmet sağlanmaktadır. Oyuncular Kırmızı ve Mavi takım arasında seçim yaparak 40'ı aşkın haritada, onlarca oyun modunda oynayabilirler.

Tüm oyuncular oyuna 1. seviyeden başlarlar, savaşlar yapıldıkça, görevler tamamlandıkça tecrübe puanı kazanarak rütbe atlayabilirler. Yüksek rütbelerin, daha hızlı canlanma gibi avantajları mevcuttur.

Oyuncular ayrıca oyun içi puan kazanarak, dükkandaki yüzlerce eşya arasından istediklerini seçerek, kendilerini donatabilirler.
 
Sudden Attack
Sudden Attack'in diğer FPS oyunlarından farkı nedir?

Özgün İçerik:
Sudden Attack, Deathmatch (Ölüm Oyunu), Bomba Kurma (Sabotaj) gibi klasik FPS modlarının yanı sıra Fetih, İşgal ve Baskın modları gibi kendine has bir çok oyun moduna sahiptir. Sudden Attack'da alışık olduğunuz FPS'lerden kat kat daha fazla içerik sizleri bekliyor!

Klan Savaşları:
Bununla birlikte çok kapsamlı bir Klan ve Klan savaşları sistemi mevcuttur. Klanlar başka klanlarla Klan Maçları oynayabilir ve üstünlük için Klan Turnuvalarına katılabilirler.
 
Sudden Attack

Kapsamlı Başarı Sistemi:
Başarı sistemi ile, oyuncular görevleri yerine getirerek, etkinlik ve turnuvalara katılarak prestijli ünvanlar ve oyun içi avantajlar kazanabilirler.

Ücretsiz Yeni İçerik:
Kapalı Beta sürecinden itibaren, düzenli araklıklarla oyuna yeni harita, yeni oyun modu ve yeni silah/eşyalar eklenecektir.
Sudden Attack

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder