2 Kasım 2013 Cumartesi

ARCTIC COMBAT

Mu Online ile online oyun piyasasında yer edinen ve C9 Online ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Webzen yeni FPS oyunu Arctic Combat ile MMO dünyasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Unreal 2.5 motoru ile geliştirilen oyun kaliteli grafikleri ve oynanabilirliğiyle şimdiden FPS tutkunlarının gözdesi olmaya başladı.
 
Açık arttırma sistemi gibi FPS'lerde neredeyse hiç rastlanmayan çeşitli özelliklerin yer aldığı Arctic Combat'ta her karakterin aktif ve pasif yetenekleri bulunuyor.

 Arctic Combat
 
Kapsamlı görev sistemi bulunan Arctic Combat'ta RPG oyunlarında olduğu gibi verilen görevleri yerine getirerek karakterinizin çeşitli yönlenden gelişmesini sağlayabiliyorsunuz. Sniper, roket, bul ve yok et, bayrak kapmaca gibi 10 farklı modun yer aldığı oyunda şuan için çok fazla harita seçeneği bulunmasa da, mevcut haritaların gerçek ortamlara olan benzerliği çatışma esnasında aldığınız keyfi arttırıyor.
 
Oyunda AF ve RSA olmak üzere 2 farklı takım bulunmakta, seçtiğiniz takımın misyonuna göre karakterinizin görüntüsü üzerinde çeşitli oynamalar yapabiliyor, gözlük, şapka gibi aksesuarlar takarak karakterinizi özelleştirebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder