1 Kasım 2013 Cuma

GODSWAR

IGG tarafından üretilen ve Mayıs 2009'da oyunseverlerle buluşan GodsWar, Antik Yunan temalı, Yunan Mitolojisine ait ögelerle zenginleştirilmiş ücretsiz bir MMORPG oyunudur. Düşük görüntü kalitesi ve yüzeysel grafikleri sebebiyle küçük bir kurulum dosyasına sahip olan oyun, düşük sistem özelliklerinde rahatlıkla oynanabililir.
 
Oyuna başladığınızda verilen görevleri yerine getirerek hızlı ve kolay bir şekilde seviye atlayabilirsiniz. Yüksek exp oranı sayesinde GodsWar'da seviye atlamak benzer MMORPG oyunlarına göre daha kolay ve keyifli. Ayrıca tamamladığınız görevlerden kazanacağınız çeşitli kıyafet, eşya ve paralarla karakterinizi daha dayanıklı ve güçlü bir hale getirebilir, ihtiyacınız olan malzemeleri satın alabilir ve kristallerle kullandığınız eşyaların seviyesini yükseltebilirsiniz.
 
GodsWar
 
GodsWar'da ki pet sistemi sayesinde kendinize bir yol arkadaşı alabilir ve seviyesini yükselterek daha güçlü hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bazı petler sizinle birlikte düşmanlara karşı savaşırken bazıları savaşmaz. Petlerinizin herzaman yanınızda olması için onları beslemeniz gerekmektedir.
 
Çeşitli özelliklere sahip 4 farklı sınıfın bulunduğu oyundaki sınıflar ve özellikleri şu şekilde:
 
GodsWar
 
Warrior (Savaşçı) 
Ellerine koruyucu kalkan alabildikleri için yüksek defansa sahiptirler, parti ve PvP'lerde tank görevi yaparlar. Saldırı güçleri Champion ve Mage'e göre daha düşüktür.

Champion (Şampiyon)
Warrior'lara göre daha saldırgandırlar. Saldırı güçleri yüksek olmasına rağmen savunma özellikleri Warrior kadar iyi değildir.

Mage (Büyücü)
Özel büyüleri ile canavarlara ve düşmanlara yüksek hasar verebilirler. Uzaktan ve toplu saldırı yapabilirler. Defansı en düşük olan sınıftır.

Priest (Rahip)
İyileştirme güçleri sayesinde partilerin vazgeçilmez karakteridir. Özellikle savaş ve boss mücadelelerinde takım arkadaşlarının enerji puanını yükselttikleri için çok değerlidirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder