6 Kasım 2013 Çarşamba

RIOTZONE

Tarayıcı tabanlı askeri strateji oyunu RiotZone'da Latin Amerika'yı her yönden elinde tutan güçlü diktatörün elinden küçük bir eyalet olan Mirayna'yı kurtararak özgürleştirmeye çalışıyorsunuz. 
İki farklı oluşumun yer alığı oyunda Kırmızı Müttefikler Mirayna halkının özgürlüğünü savunurken, Hükümdar Koalisyonu Mirayna'yı ticari bir kaynak olarak görmektedir. Paralı askerleri yöneten bir kumandan olarak bu iki oluşumdan birisine katılın ve Mirayna için çetin savaşlara katılın. 
 RiotZone
Diktatöre karşı iç savaş, çok yakında tüm Mirayna topraklarına yayılacak. Gözüpek yağmalar yapmanız, pusular kurmanız, konvoyların yolunu kesmeniz ve askeri üslere baskınlar düzenlemeniz gerekecek. Savaşlar, dolaylı kontroller ile yarı otomatik bir modda gerçekleşir. Askerler bağımsız olarak hareket ederler ancak sizin kontrolü devamlı elinizde tutarak adamlarınızı özel beceriler ve mühimmatlar ile desteklemeniz gerekir.
Bir paralı asker bölüğüne komuta etmek, yüreksizlere göre bir iş değil. Savaşlar arasında bile dinlenecek vaktiniz olmayacak. Liderin omuzlarında bir kamp kurmanın, askerleri eğitmenin, gelir gider dengesini sağlamanın ve devamlı surette mühimmat tedarik etmenin tüm yükü vardır.
 RiotZone
Düşman askerlerinin, takımınızın askerlerinin ilerleyişini durdurmak için fırsat kolladıklarını unutmayın, düşman hücumunu durdurmanın tek yolu, ilk darbeyi vuran olmaktır! Oyunda, görevlere ek olarak size bunu yapmanıza imkan sağlayacak bir baskın düzenleme mekanizması bulunur. Bu sayede düşman kamplara saldırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder