8 Kasım 2013 Cuma

DINO STORM

Kovboylar, Dinozorlar ve Lazer Silahları Dino Storm'da Sizi Bekliyor (Beta)
Bigpoint'in yeni tarayıcı oyunu Dino Storm'da Dinoville isimli kasabaya altın aramak için giden ve burada yer alan kalabalık dinazor sürülerinin yanısıra acımasız haydutlarla mücadele eden bir kovboyu temsil ediyorsunuz. 3D görüntüye sahip Dino Storm'a küçük bir dinazor ve lazer silahı ile başlıyor, Dinoville yolunda verilen basit görevleri yerine getirerek hem biraz para kazanıyor hem de kontrol tuşlarını öğreniyorsunuz. Oyun henüz beta aşamasında olduğu için zaman zaman kopmalar yaşanabiliyor.
Dino Storm
Dinoville'a geldiğinizde ise sizi gittikçe zorlaşan bir çok görev bekliyor. Bazen dinazor avlayacak, bazen su taşıyacak, zaman zaman da haydutların peşinden gidip emanetlerini ele geçireceksiniz. Oyunda dino doları ve altın sikke olmak üzere 2 farklı para birimi bulunuyor. Altın sikkelere dinazorunuzu ve silahınızı geliştirebilmek için gerekli olan özel ögeleri satın almak için ihtiyacınız olacak.
 Dino Storm
Altin sikkeniz bulunmuyor fakat dinazorunuzu bir an önce geliştirip güçlendirmek istiyorsanız Dino Storm gerekli ögeleri kazanmak için size 2. bir yol sunuyor. Tehlikeli görevlerin yer aldığı bu yolu başarıyla tamamlayarak altın sikke harcamadan gerekli malzemelere sahip olabilir, dinazor ve silahınızı güçlendirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder