25 Ekim 2013 Cuma

XBLASTER

Arenada güçlü rakiplerin silahlanmış bir şekilde seni bekliyorlar, Mech pilotu olarak savaş robotunu komuta merkezinden çıkar ve hemen savaşmaya başla.

Turnuvalar, düellolar veya klan ligleri; tek başına veya müttefiklerin ile birlikte amansız savaşlara katıl. Roketler, şok dalgaları ve alev püskürtücüleri zorlu savaşları aksiyon dolu heyecana çevirecekler.

Mech'i kendine has bir şekilde özel silahlarla donat ve bu silahları yetenek puanları ile geliştir. Silahlarının ve donanımının seviyesini arttırarak bu aksiyon dolu browser oyununda yeni dünyalara hazır hale geleceksin.
 XBlaster
Dünyalar
Mech pilotu olarak yeteneklerini ve becerilerini değişik oyun dünyalarında (gezegenlerde) ispatlayabilirsin. Değişik oyun dünyaları, birbirlerinden bağımsız işlerler.
Böylelikle değişik güçteki savaş robotları (Mechs) ve değişik yüksek puan pozisyonu ile değişik dünyalarda olabilirsin.
Aylık büyük turnuva istisnadır: Burada herkes jackpotu kazanmak için savaşır ve katılanlar bütün dünyalardan gelirler! Ancak oyuncular, değişik dünyalardaki turnuvalara katılma konusunda serbestlerdir. Burada bir sınırlama yok.
Öneri:
Teknik sebeplerden dolayı, dünya seçiminde bayraklara göre hareket etmen tavsiye edilir. Bu oyun dünyalarında, XBlaster oldukça uygun çalışacaktır.
XBlaster
Özel dünyalar
Süreleri kısıtlı dünyalar, savaş günlerinize biraz değişiklik katacaktır. Böyle bir dünyanın süresi, merci seçerken gösterilecektir.
Bu dünyalar içinde seni her şey bekleyebilir - oralarda bulunan arenaları bir ziyaret etmek heyecanlı olabilir. Özel dünyalar, aylık turnuvalarda da bulunabilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder