25 Ekim 2013 Cuma

AUDITION ONLINE

Çok oyunculu online (MMO) bir dans oyunu olan Audition'u bilgisayarınıza ücretsiz yükleyerek  Avrupa çapında binlerce oyuncuyla dans pistinde doyasıya eğlenebilirsiniz.
En güzel şarkılar eşliğinde 6 kişiye kadar kurulabilen takımlar halinde avatarınızla dans ederek rakiplerinizi hüsrana uğratın, hünerlerinizi herkes görsün.
Audition Online
Çeşitli oyun modlarında oynayabilir, story mode'unu kullanabilir, son moda eşyalarla avatar'ını donatabilir, kendi FAM'ını açabilir ve hatta sanal bir evlilik bile yapabilirsin.
İster çaylak ol, ister bir profesyonel, Audition dans oyunu topluluğunda herkes sıcak bir şekilde karşılanır. Rehber mode’u ilk adımlarını atarken sana yardımcı olacaktır. Rehberi tamamladıktan sonra farklı pek çok oyun mode’unda oynayarak yeteneklerini geliştirebilir ve kısa sürede bir profesyonel olabilirsin. Mükemmeliyetçi olman veya oyunda serbest stili savunman önemli değil, parti oyunu Audition’dan çok uzun bir süre gerçekten keyif alacaksın.
Audition Online
Audition, çok sayıda rakibini alt edebileceğin eğlenceli, online bir dans oyunu değil sadece. Hepsinin ötesinde, dans oyunu topluluğunda hem sohbet edebileceğin hem de birlikte dans edebileceğin pek çok arkadaş edinebilirsin. Bu parti oyununu çok özel kılan bir şey de burada sanal bir ilişki kurma ve hatta evlenme şansına sahip olman. Audition sadece eğlenceden de ibaret değil çünkü burada oyun becerilerini de göstermen gerekiyor. Sanal ortamda çekici görünebilmen için son moda kıyafet ve eşyalarla sürekli güncellenen oyuniçi bir mağaza da mevcut. Avatar’ın için şık eşyalar satın alabilir ve kendine özgü karakterini yaratabilirsin. Audition’da parti oyununun parlayan yıldızı sen olabilirsin.
Ve bir dans oyunu için çok önemli olan bir şeyi atlamayalım "müzik!" Audition, bolca güzel, akılda kalıcı müzik de içeriyor. Audition’da yer alan parti oyunu müzik kayıtlarının yanı sıra popüler gruplardan son derece havalı şarkıların da tadını çıkar. Audition’ın harika müzikleri, onu mutlaka oynanması gereken bir dans oyunu yapıyor.
Audition Online

Çok sayıda farklı oyun mode’u ve zorluk derecesi, enfes müzikler, son moda bir grafik tasarımı ve birbirine kenetlenmiş bir topluluk, hepsi de Audition’ın en esas ve eğlenceli, çok oyunculu parti oyunu olmasının sebepleri. Kendin gör ve bu dans oyununu mutlaka dene!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder