8 Ekim 2013 Salı

JUGGERNAUT 1.0.6

Juggernaut, ücretsiz oynanabilen browser tabanlı bir MMORPG'dir. Kısa bir kayıt sürecinden sonra, bir istemci indirmeksizin oynanabilir. Oyunu oynamak için istemciye ihtiyacınız olmamasına rağmen, oyun performansını arttıran istemciyi arzu ettiğiniz takdirde indirebilirsiniz. Kaydınızı tamamlayıp oyuna girdiğinizde, macera anında başlar. Birkaç dakika sonra kendinizi büyüleyici üç boyutlu bir atmosferin ortasında, ilk canavarınızla dövüşürken bulursunuz.

Bu yüksek kaliteli 3 boyutlu dövüş sahneleri, yenilikçi 3 boyutlu motor birimi sayesinde oyuncuya browser penceresinde gerçekçi savaş alanı sahneleri yaşatıyor. Böylelikle daha önce sadece istemci sayesinde mümkün olan bu tecrübe artık browser penceresine taşınmış oluyor.

İlk dövüşünüzden sonra oyun hikayesine aşinalık kazanmaya başlıyorsunuz. Genç bir "Akrep" olarak ilk görevinizi tamamlayarak yeteneklerinizi ve bağlılığınızı ispatlamalısınız. Oyunun işleyişini anlamanızı sağlayan ve sizi Haradan'ın derinlerine çeken birçok görev ve görev dizisi mevcuttur.

Juggernaut
Haradan kesinlikle barışın hüküm sürdüğü bir yer değil. Üzerinde bulunan her yaratığın olağanüstü güçler tarafından aşırı öfkeli hale getirildiği bu dünyada her oyuncu her zaman her türlü sürprize hazırlıklı olmalı.

Yaratıkları avlayarak, görevleri tamamlayarak ve şeytani liderleri zindanlarında yenilgiye uğratarak tehlikeleri durumlardan az hasarla çıkmayı öğrenecek ve hedefinize daha çok yaklaşacaksınız: Zırhların zırhı olan Juggernaut'u kuşanarak kahramanların içinde en güçlüsü konumuna gelmek ve dünyayı kurtarmak.

Bu yolda, görevleri tamamlayarak elde ettiğiniz, kendi kendinize imal ettiğiniz ya da satın aldığınız nesneleri kullanarak hayatta kalmayı garantileyerek ilerlemeniz gerek.

Genç bir kahramanın zirveye tırmanmanın çok da kolay bir iş olmadığını fark etmesi geç olmayacak. Tek başına katetmek için fazla uzun ve zorlu bir yol. O zaman karşınıza iki seçenek çıkacak: Çelik Lejyon veya Özgür İttifak Her iki topluluk da dünyayı tehdit eden kötü güce karşı savaştıkları halde, insanlığı kurtarmak konusunda ayrı düşüncelere sahipler. Bir tanesi kişisel özgürlüğü temel alırken, diğer topluluk bunun sadece sıkı bir askeri disiplin ile mümkün olabileceğinden yana.

Juggernaut


Birbiriyle çatışan bu farklı ideolojiler güçlü bir rekabet ortamı doğuruyor. Kendilerini savaş alanlarında yüz yüze getiren bu iki topluluğun üyeleri için her şey bir şeref ve yiğitlik meselesi. Seçtiğiniz tarafı, her iki taraftardan da yüzlerce savaşçının katıldığı büyük PvP dövüşlerinde aktif olarak destekleyebilirsiniz. Bağlı olduğunuz topluluğa, bölgeler fethederek, görevler geçerek ya da oyunculara saldırarak daha da fazla hizmet edebilirsiniz.

Tabii ki topluluklar arası çekişme, diğer oyunculara karşı becerilerinizi test etmenin tek yolu değil. Oyunun başından itibaren diğer oyuncuları düelloya davet etme şansınız var. Ayrıca çok yakın zamanda arenaya girme hakkını da elde ediyorsunuz. Ve seyirci olarak değil...

Oyunda hiçbir oyuncu PvP dövüşlerine katılmaya mecbur değildir. Önceliklerinizi belirleyebileceğiniz seçenekler her zaman elinizin altında. Ne PvP ne de PvE aksiyonları ile ilgileniyor olmasanız bile oyun, barındırdığı binlerce nesne, hediye, genel ve özel sohbet kanalları, alışveriş imkanları, müzayede salonları, titizlikle tasarlanmış ayrıntılı görevleri ve fantastik dünyası ile sıkılmanıza kesinlikle fırsat vermeyecek nitelikte. Hanlık oluşturma ve takım halinde hareket etme imkanı da cabası!

Juggernaut

Büyülü bir dünyayı keşfedin!

Juggernaut, sizi ilk dakikadan itibaren büyüleyecek ve sonsuza kadar esir alacak! Dengeli bir oyun süreci, düzenli ve ilginç aktiviteler ile canlı bir dünya; meslekler, eşsiz özelliklere sahip karakterler, zengin bir yaratık yelpazesi ve daha fazlası!

Efsanevi savaşlarla bölgeleri fethedin!

Yüzlerce ve binlerce oyuncuyla büyük savaşlara katılarak, sadece savaş sanatınızı sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda ihtilaflı toprakları topluluğunuzun fethetmesine ve daha sonra onlardan elde edilen kazancın bir bölümü üzerinde hak iddia etmesine yardım edebileceksiniz.

Düşmanlarınızın işini bitirin!

Korku salan bir cellat haline gelin! Büyüleyici hamleler, inanılmaz kombinasyonlar ve nefes kesen bir aksiyon size zamanın nasıl geçtiğini unutturacak! Size kan kusan nehirler vaadediyoruz, fakat sadece 18 yaşından büyüklere!

Sadık yandaşlar kazanın!

Her birinin kendine has özellikleri, becerileri, dövüş taktikleri olan üstün nitelikli savaşçıları komutanız altında toplayın. Bu sadık yoldaşlarınız sizi asla yarı yolda bırakmayacak, en zor anınızda yanınızda olacak ve en korkunç düşmanları dize getirmenizde size yardım edecek!

Hanlık kaleleri inşa edin!

Juggernaut'ta kurduğunuz hanlık, potansiyelinin farkına tam manasıyla varabilir! Hanlık üyelerinizle beraber kalenizi dikin ve geliştirin! Kale, hanlık gücünün sembolüdür ve yüksek duvarlarının arasında hanlığın her üyesine sayısız avantajlar tanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder