9 Ekim 2013 Çarşamba

GOODGAME GANGSTER

Goodgame Gangster
Online tarayıcı oyunu Goodgame Gangster'e (eski adıyla Goodgame Mafia) başlarken öncelikle oyunda sizi temsil edecek olan avatarınızı oluşturmanız ve sınıfınızı seçmeniz gerekiyor. Özelleştirilebilir saç, sakal, göz, yara izi, gözlük, mekan gibi seçeneklerle farklı görünümlerde karakter oluşturabilirsiniz.
Goodgame Mafia
Gangster'de yer alan sınıflar ve özellikleri ise şu şekilde:
Kabadayı
Ana özelliği güç olan kabadayılar hem çok dayanıklıdır hem de çok hasar verirler.
Taktikçi
Ana özelliği zeka olan tetikçiler çok fazla dayanıklı olmamakla birlikte rakibine en fazla zarar veren sınıftır.
Hırsız
Ana özelliği çeviklik olan hırsızlar kabadayılarla taktikçilerin arasında özelliklere sahiptirler.
Goodgame Mafia
Oyunda "Baba" dan yeni görevler alarak, çete savaşlarına katılarak, aranan gangsterleri yakalayarak ve aile savaşlarına katılarak tecrübe puanınızı (XP) yükseltebilir ve seviye (level) atlayabilirsiniz.
Görevleri tamamladıkça kazandığınız paralarla avatarınızın güç, dikkat, zeka, dayanıklılık, şans, engelleme, atlama, zarar, hayat ve kritik darbe özelliklerinden istediğinizi yükselterek daha güçlü ve dayanıklı olmasını sağlayabilir, böylece rakiplerini daha kolay yenebilirsiniz.
Dükkan sistemi sayesinde kendinize kalacak bir ev, binecek bir araç, hayvan, silah, yiyecek ve lüks eşya satın alabilir bu eşyaların verdiği bonus özellikler sayesinde avatarınızın yeteneklerini arttırabilirsiniz.
Goodgame Gangster'in bir diğer özelliği de düello sistemi,  oyuncu listesinden dişinize uygun bir rakip seçerek onunla dövüşebilir, galip gereler onur puanınızı yükseltebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder