25 Ekim 2013 Cuma

LORD OF ULTIMA

Lord of Ultima, ortaçağ uygarlığının canlandırıldığı Türkiye'de Joygame tarafından yayınlanan tarayıcı tabanlı sevilen strateji oyunudur.

Hırslı bir fatih olarak, Caledonia dünyasındaki yeni keşfedilmiş bu topraklara yerleşecek; kurduğunuz mütevazı köyü istediğiniz gibi düzenleyeceğiniz zengin bir başkente dönüştürerek imparatorluğunuzun
temellerini atacaksınız.
 
Lord Of Ultima

Büyük ve korkulan Lord of Ultima olabilmek için, diplomasi sanatı ve ticaretin yanı sıra düşman şehirlerin hedef alındığı casusluk, yağmacılık, saldırı ve kuşatma gibi askeri faaliyetlerde de uzmanlaşmanız gerekecek.

Lord of Ultima, derin bir strateji senaryosuna, çok çeşitli şehir yapma modlarına ve gelişmiş bir takas sistemi, ittifak oluşturma, online sohbet ve forumlar gibi birçok sosyal özelliğe sahiptir. Tamamen ücretsiz olan Lord of Ultima'yı yükleme yapmadan tarayıcınızdan oynayabilirsiniz.

Lord Of Ultima

KRALLIĞIMIZ YOK OLDU
Binlerce adaya bölünmüş ve zamandaki yerinden edilmiş sevgili Sosaria artık yok. Yok olmasının acısını hissediyorum ama gene de geleceğe bakıyorum.Büyük bir okyanusun ötesinde yeni bir dünya var, Kaledonya. Eskiden olanın parçalanmış bir gölgesi olduğunu kimse inkar edemez ama refah gene de hala geçmişin küllerinde parıldıyor. 
 
TOPRAKLARI BİRLEŞTİR 
Söylendiğine göre sadece güce ve akla eşit oranda sahip olan birisi karanlıktan ve korkudan arınmış yeni bir dünya kurabilir. Bu tür bir görev ne kadar zor olursa olsun görülmemiş bir refah ve zenginlik getirecektir. 
 
Lord Of Ultima
 
TARİHTEKİ YERİNİ AL 
Aradığım sen misin? Dünyamızı iyileştirecek ruhsal güce sahip misin? Kaderimizi eline alıp, topraklarımızı birleştirerek yeni bir krallık kurabilir misin?Yenisi olabilir misin... 
 
LORD OF ULTIMA Dikkat, sahtekarlar rüyamızı paylaşıyor ve onlarla başa çıkılmalı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder