9 Ekim 2013 Çarşamba

MAESTIA

Maestia: Gerçek MMORPG fantezi özelliklerine sahip online oyun

Maestia en detaylı fantezi MMORPG oyunlarından biri, bu online oyun fantezi tutkunları için harika bir epik macera sunuyor. Hem de konsol veya oyun cd'sine gerek olmaksızın!

Maestia'nın hikayesi: İnsanların kralı Keledus bir zamanlar Tanrıça Ia'yı kovarak Maestia'yı tam bir kaosa sürükledi. Şimdi cesaretini toplayıp Keledus'a karşı koyma zamanı. Bir karakter oluştur ve onu kişiselleştir. Diğer oyuncularla birlik olarak dev canavarları yen ve zorlu görevleri yerine getir. Maestia sıralamasında zirveye tırman ve 13 havariden biri ol. Fantezi MMORPG oyununun karmaşık yapısını çok sevecek ve bu online oyunu oynarken çok eğleneceksin. Çok oyunculu online oyun Maestia'da gerçek zamanlı olarak binlerce gerçek rakibe karşı oynayacaksın.
Maestia gibi fantezi rol yapma oyunları online oyun olarak büyük bir kitleye hitap ediyor.

Online oyunlarda oyuncu topluluğu oldukça önemli yer tutar! Tabiki Maestia için de bu geçerli. İnternet üzerinden binlerce gerçek oyuncu ile birlikte gerçek zamanda oynayacaksın. Yüksek kalitede grafiklerin ve muhteşem bir fantezi ortamının tadını çıkarabilmek için, client'ı indirmen yeterli. Sonrasında oyuna giriş yapıp Maestia macerasına hemen başlayabilirsin.

Haydi, Maestia oyununu hemen dene! 4 karakter sınıfından birini seç, kahramanını oluştur ve kişiselleştir. Sonrasında, Maestia macerana atılabilirsin. Birçok online oyunda olduğu gibi, burada da 2 fraksiyon Karanlığın Kralı Keledus'a karşı savaşıyor. Bu savaşlar oyundaki iki fantezi dünyasında PvP veya PvE savaşı olarak gerçekleşiyor.

Şimdi dövüş zamanı cesur savaşçı! Maestia seni bekliyor!
Maestia
  • Free2Play: İndirmek ücretsiz ve aylık ücret yok!
  • 2 Fraksiyon: Superion Muhafızları ve Tapınak Şövalyeleri'nden birini seç
  • 4 karakter sınıfı: savaşçı, büyücü, korucu ve rahip
  • Yüzlerce görevle dolu mistik bir hikaye
  • Dua görevleri her yerde ve her zaman başlatılabilir.
  • Cennet Adası'na gidip Karanlığın Efendisi Keledus'u bulmak için 7 anahtarı topla.
  • 13 havariden biri ol ve Ia'nın kudretine sahip ol.
  • PvE, PvP, GvG ve fraksiyon savaşlarında oyna
  • Tecrübe puanları ve kutsal puanlar sayesinde eşsiz bir karakter geliştirme imkanı
    • Kutsal puanlar sayesinde, en üst seviyeye ulaştıktan sonra bile karakterini geliştirmeye devam edebilirsin.
    • Kutsal puanlar sayesinde ünvanlara, Maestone'lara, donanımlara, yetenek geliştirmelerine ve harika öğelere sahip ol
  • Hibrit Yetenek Sistemi: Maestones sayesinde sınıf yeteneklerini geliştir.
    • Maestone'lar Tanrıça Ia'nın kudretini içinde barındırır
    • Maestone'lar ve yetenekleri çok yönlü kullanılabilir ve hatta satılabilir.
    • Maestone büyüleri sayesinde Maestone yetenekleri daha da güçlendirilebilir
  • Silah ve donanımını büyü sayesinde daha da büyütebilir, güçlendirebilir ve onlara temel efektleri uygulayabilirsin.
  • Geniş kapsamlı öğe oluşturma sistemi ile kendi öğelerini oluştur.
Maestia
KARAKTERLER
İster PvP savaşlarında yalnız savaşmayı, ister zindanda şifacı olmayı seçin, burada kesinlikle kendinize uygun bir karakter bulursunuz. Dört eşsiz karakterden birini seçin ve iki fraksiyondan biri için savaşın. Her karakterin kendine özel bir yeteneği vardır. Ayrıca, savaş meydanından canlı çıkabilmeleri için büyük bir silah stoğuna ve pek çok başka yeteneğe de sahiptirler. Maestia oyununda ilerledikçe, karakterinizi geliştirebilir ve onu yalnız bir savaşçıya veya bir grubun kahramanına dönüştürebilirsiniz. Bunların hepsi size bağlı!

Savaşçı

Öğrenmeyi seven gerçek savaşçılar savaşmaktan hiçbir zaman kaçınmaz ve kararlılıkla sonuna kadar ön cephede yerlerini alırlar. Taihus Savaşçıları bütün diyarın en iyi savaşçılarıdır. En tehlikeli görevleri üstlenir ve ok yağmuruna hiç tereddüt etmeden atılırlar. Cesaretleri kendi birliklerine moral ve ilham verir. Çelikli gövdeleri ve güçlü zırhları ile gruplarını korur ve en şiddetli saldırıları bile durdurabilirler.

Korucu

Korucular dayanıklı ve soğukkanlı olur. Geceleri hayalet gibi etrafta dolaşır, düşman mevzilerine gizlice girerek onların huzurunu bozar ve korku saçarlar. Özellikle Yotunheim'lı Korucular hızları ve ok atışı ve kısa kılıç kullanmadaki becerileriyle ünlüdürler. Birini hedef aldıkları zaman, o hedefin savaş alanını canlı terk etmesi mümkün değildir.

Rahip

Rahipler savaş alanlarının koruyucu melekleridir. Büyü konusunda da tam bir uzmandırlar. Yaralıysan veya yeteneklerini geliştirmek istiyorsan, mutlaka bir rahibe danış! Dostları onları sayar, düşmanları onlardan korkar ve onlar da düşmanlarını hiç acımadan öbür tarafa gönderir.

Büyücü

Delphi büyücüleri saygı gördükleri kadar korku da saçarlar. Buna şaşırmamak gerek, ne de olsa büyülü elementlerin gizemini çok iyi biliyorlar. Büyüleri çok güçlü ve hedefe tam isabet eden türden. Hiç kimse onların saldırılarından kaçamaz. Düşman birlikleri onların büyülü saldırıları karşısında savunmasız kalır. Hatta bir büyücü savaş alanına çıktığı zaman, düşmanlarının korkudan dizleri titremeye başlar; çünkü onun hafife alamayacaklarını bilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder