30 Ekim 2013 Çarşamba

SILKROAD-R

Eski Çin, Arap ve Avrupa medeniyetlerinde geçen Silkroad-R ücretsiz bir MMORPG'dir. İpek Yolu zafer ve maceranın unutulmuş tarihine gömülen Eski Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan en önemli yolların adıdır.
Silkroad, sabit içeriğe bağlı diğer MMORPG’lerin aksine sürekli aktif bir dünya sunmaktadır. Tüccarlar, geniş yollar üzerinde maceraya atılırken Hırsızlar bunların mallarını soymayı planlamaktadır. Bunun yanı sıra, ticaret büyük risk taşırken Avcılar tacirleri korumak ve hırsızların yaptıklarına son vermek için meydana çıkacaktır. Silkroad’ın günlük hayatını Silkroad'daki ticaret ve zorluklar şekillendirirken bunlar çeşitli ilişki, hedef ve hayaller yoluyla Silkroad’u yaşam dolu bir dünya kılmaktadır.
SilkRoad-R
Silkroad’da sabit bir iş yok. Tüm oyuncular herhangi bir sınırlama getirilmeden karakterlerini büyütmeye yardımcı olmak için kendi promosyonlarını rahatça yapabilir. Avcı veya Hırsız arasında değişiklik yapmak oyuncunun istediğini ve kaderini değiştirecek
Oyuncunun karşılaşacağı ilk deneyim, keşfedilmeyi ve yeniden örgütlenmeyi bekleyen büyük bir dünyadır; sürekli bir gelişim macerası.
Oyun sunucuları, hiçbir gecikme yaşanmadan büyük sayıda oyuncu gruplarını barındırabilecek ve minimum yükleme sürelerine karşılık oyunculara daha fazla içerik sunabilecek sorunsuz ve birbirine benzer dünyalar oluşturan bir sisteme sahiptir. Daha da önemlisi, karakterlerin dinamik animasyon teknikleriyle harmanlanmış doğal hareketleri oyunculara benzersiz bir dünya sunar.
Silkroad size açık. Ticaret yaparak büyük paralar kazanıp kazanmayacağınız, haydutlarla dolu devasa kıtalarda avlanan yalnız kurt olup olmayacağınız veya Silkroad'da huzuru sağlayan etkin bir muhafız olup olmayacağınız tamamen size bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder