30 Ekim 2013 Çarşamba

WORLD OF BATTLES

World of Battles ücret ödemeden oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji / savaş (MMORTS) oyunudur.  Fantastik bir çağda geçen oyunda her biri en fazla 16 birlikten oluşan maksimum sekiz ordu oluşturabilir, ordularınızı güçlendirerek diğer oyuncularla heyecan dolu savaşlar yapabilirsiniz.
 
World of Battles'ın sunduğu çeşitli özelliklere sahip 8 farklı ırktan kendinize uygun olanı seçin. Erkek sevmeyen Amazonlar, vahşi Barbarlar, gizemli Yaban Ahalisi, kalleş Kara Elfler, çalışkan Cüceler, hırslı Şövalyeler, yıkıcı Orklar ve habis Gerigelenler. Her birinin uzmanlaşmış birlikleri iyi ve kötü yanlarıyla geliyor.

World of Battles

Savaş alanında kendi kazanma taktiklerinizi geliştirecek süveri hücumları ve savunmayı, erimli destek ile kanattan ya da geriden saldırmayı en uyumlu şekilde kullanacaksınız. Birliklerinizin becerilerini ve savaş düzenlerini gerçek zamanlı olarak kullanmak en az savaş öncesi hazırlıklarınız kadar önemli. Lideriniz seviye atladıkça kilitleri açılan az bulunur donanımlar ve öğelerle birliklerinizi özelleştirin. Askerlerinize destansı silahlar verin ve istatistikleri kadar savaş alanındaki görüntülerinin de dğiştiğine tanık olun. Lideriniz hücum büyüleri ve savunma numaralarıyla tüm orduyu destekler!

World of Battles
Ordunuzu biçimlendirin ve 80'den fazla birlik tipi arasında seçim yaparak pek çok farklı taktik uygulayın! Usta Birliklerin (her bir ırka özgü) özel becerilerini düşmanlarınızı ezmek için kullanın. Neredeyse sonsuza giden birlik ve beceri bileşimleri etkinliği ve oyunun startejik derinliğini arttırır. Kolay altın ve bolca deneyim kazanmak için tek oyunculu meydan okumaların kilidini aç ve onları tamamla. Her meydan okuma farklı çarpışma taktikleri ev stratejilerini öğretmek için özel olarak tasarlanmıştır.
World of Battles
Akıl almaz derecede ayrıntılı yüzlerce birimden oluşmuş ordular kur! Kutsal rahiplerden vahşi trollere kadar her savaşçı ayrıntıya önem veriyor. World of Battles klasik masa üstü savaşçı modellerinin dijital bir versiyonunu sunuyor, hem de kıymetli kolleksiyonunuzu boyama ya da saklama derdi olmadan. Güncellemeler arasında yıkımın boyutunu coşturacak yeni birlik sınıfları ve klanlar ile topluluk etkileşimini arttıracak partilerin yanı sıra bir çarpışmada daha da fazla orduya izin verecek yeni oyun modları da var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder