25 Ekim 2013 Cuma

THE MUMMY ONLINE

The Mummy Online, çok popüler film serisi "Mumya"dan esinlenen aksiyon dolu, ücretsiz ve tarayıcı tabanlı bir macera RPG oyunudur. Mumya yaşıyor... tarayıcında!
  • İnanılmaz bir heyecan, aksiyon ve macera!
  • Tarayıcında ücretsiz oyna
  • Nefes kesen izometrik 3D grafikler, muhteşem ses kalitesi ve harika bir oyun deneyimi
  • Devasa oyun bölgelerinde Pve ve PvP
  • Özgün ve detaylı tasarımıyla "Mumya" filmlerine sadık
  • Açık Beta ve sonrasında harika yeni özellikler ve içerikler
 The Mummy Online
Efsanevi Macera Geri Döndü!
Hazine ve macerayla dolu bu efsanevi mücadele tam gerçek kahramanlara göre.
The Mummy Online çok popüler film serisinin yeni, ücretsiz ve aksiyon dolu macera RPG oyunudur. Bu oyunda mumyalara ve Eski Mısır'ın canavarlarına karşı binlerce gerçek oyuncuyla birlikte savaş. Müthiş bir eğlence, heyecan ve hızlı tempo muhteşem 3D grafiklerle karşında!
Ya cesur bir yağmacı olup hazine ve servet aramaya koyul ya da güçlü bir kültist olup antik kara büyünün ustası ol. Tek başına veya takım olarak oyna.
Güçlü büyülü sözler, muhteşem silahlar ve büyük cesaret... Bunlara sahipsen, her türlü mücadeleye hazırsın demektir. Amansız rakiplerini yen, bilmeceleri çöz, heyecanlı ve zorlu görevleri tamamla.
 The Mummy Online
Şimdiye kadar olanlar:
Aksiyon ve macera dolu RPG oyunu The Mummy Online'da Profesör Edward Morgan'ın 1930'ların Mısır'ında antik bir tehlikeyle mücadelesine tanık ol.
Morgan umudunu kaybetmiş biri... Bir süre önce eşi antik "Rancor Taşı"nı keşfetti; ancak daha taşın üstündeki esrarengiz ve okunaksız yazıyı çözemeden, amansız bir hastalığa yakalanıverdi.
Morgan bu hastalığın gizemini çözmek için yola çıktı ve kendini Amarna'daki mezarlarda buldu. Orada onu kudretli bir Eski Mısır rahibesinin mumyası bekliyordu. Yalnız, rahibenin ruhu serbest kaldıktan sonra onu ne tür bir dehşetin beklediğini daha bilmiyordu. Gerçek macera yeni başlaşmıştı...
The Mummy Online

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder